כרטיסים נרכשו לשעת הפתיחה. נכון זו שעה קשה לשבת בבוקר אבל הרבה יותר קשה להזיז אנשים שמסתירים או מפריעים לצלם נקי. לימור שיתפה פעולה וכך עם קפה ביד ורגל על הגז התייצבנו בול בזמן.  את המלון מצאנו בקלות לפי הדמויות שחיכו לנו עליו ובלטו ממרחק רב.

החוויה היא תערוכת פופ-אפ חדשה של יערה זקס , אוצרת תערוכות ה- POP-UP MUSEUM TLV בשיתוף קבוצת אימפריאל במלון אימפריאל. 50 אמנים השתלטו על 37 חדרי המלון ועל החללים השונים בין הקומות ובראו עולם נפלא במלון הוותיק הזה.

היה מרתק, מושקע, מקורי וכמובן מצטלם נפלא (סוג של פיצ׳ר בעולם של היום). כל מי שכתב אחרת לא מבין על מה הוא מדבר או יותר נכון מה הוא חווה. הפעם אני מביאה את הטקסטים על הפרוייקטים כלשונם – בדיוק כפי שנכתבו על הקירות בתערוכה – כדי שאזכור בדיוק למה התכוון האומן. יאללה בואו נתחיל. 

אל עבר הלא ברור / DIOZ - חדר מדרגות כניסה

״האמן דיוז יוצר מסע פסיכדלי המשתרע על גבי 4 קומות של גרם המדרגות של המלון. הצופה עולה קומה אחר קומה ובדרך נפגש עם סיטואציות ודמויות פנטזיה פרי דמיונו של דיוז. הדמויותהחצי חמודות וחצי גרוטסקיות מציעות למבקרי התערוכה לצאת אל טיול בנבכי התת מודע, לנסות להשאיר את המוכר והידעו מאחור ולשנות תודעה לקראת הביקור הבלתי נשכח בתערוכה. 

ביצירותיו היומיומיות דיוז מחבר אנימציה, איור ואמנות רחוב. בסגנונו האישי הוא נע בין Cartoon Networks על אסיד ל- Pop Psychedelic.״

Imperia;Hotel_1102234

מעבר לקו . Crossing the line / פול רוזנבוים Paul Rozenboim

״יצירה זו חוקרת את הקשר המורכב בין תפיסת המציאות שלנו לבין האשליות המעצבות אותה. באמצעות אינספור קווים שנוצרו עם טושים אקריליים וצבע, יצירות האמנות הופכות את הקירות והמסדרונות לחוויה סוחפת המתאגרת את הצופים להטיל ספק בהבנתם את העולם הסובב אותם. באמצעות אשליות וטקסטים מעוררי מחשבה, היצירה מעודדת אותנו להסתכל מעבר לפני השטח ולשקול את האמת העמוקה שמסתתרת מתחת.״

אור אילון Oruaayalon

״השבוע חלמתי שמחבל מנסה להרוג את אמי ואותי בביתנו. בפחד גדול (מצידי9 ובעודנו מתחבאותמתחת לשולחן , פנתה אלי אמא ואמרה: ״אל תדאגי, הוא לא מחפש להרוג אנשים , הוא רק מחפש משמעות״.

למה אנחנו מחפשים להרגיש משמעותיים על חשבון אחרים?
האם מדובר באגו, תוצאה של מרמור, חוסר חינוך או בתחושה שהל מגיע לנו? להדיל את כוחנו, לכבוש, לפלוש, לדקור, לדרוס, לקחת, חיים. חזקים על פעוטות, על צוות הוראה, על צוות רפואה, על שב״ס, על עוברי אורח, על אזרחים בכביש.
אין מחבלים, רק אנחנו לעצמנו.

בעוד משפחתו וחבריו נושאים אליו מבט ומחקים אותו בכבישים, בבתי חולים ובבתי הספר, הישראלי האימפריאליסטי מגדיל את כוחו ועושרו על ידי ניצול ולקיחת משאבים מכל מה שסביבו. כן, זה מתחיל מלקחית חלוק, ברז או פן.״

החדר של אנה / אנה קוגן Ana Kogan

בעבודתה מתעסקת האמנית אנה קוגן בתפיסת המציאות של בני האדם. ״המציאות יכולה להיות מאוד עגומה מסביב ולעיתים האדם אינו רואה את המציאות כפי שהיא. למוח ולאופי האנושי יש יכולת הדחקה פנומנלית ובעזרת הדמיון אנחנו יוצרים לעצמנו מציאות אחרת שהיא מאד שונה מהמציאות הזוועתית שאחנו חיים בה״

סהר הררי , Sahar Harary

״Somnium Florum  (״חלום של פרחים״ בלטינית) הינה הצצה לביתי הקטן בתקופה סוריאליסטית. במקצועי אי שוזרת פרחים מסורה לעבודה. בתקופת הקורונה מצאתי את עצמי עובדת מהבית ומוציאה כמויות עתק של זרים למשלוחים והכל מתוך דירת סטודיו קטנטנה של 30 מ״ר של בית מלא בפרחים. כשאני אומרת פרחים אני מתכוונת למאות ענפים וגבעולי טריים ויבשים בכל הצבעים, הגבהים והסוגים שמיום ליום השתלטו על כל משבצת פנויה בדירה. בשלב מסויים הפינה היחידה שנשארה חשופה בדירה הייתה המיטה שלי, אותה השארתי פנויה רק כדי שיהיה חלק אחד בבית שהוא למעני ולא למען העבודה. יצירה זו מהווה אסקפיזם קטן ומטופח שלקוחת את הצופה עמוק אל תוך עולמי. אני מציגה כיצד החיים בדירה הרגישו עבורי באותה התקופה – מיטה קטנה, מוקפת בשדה פראי ועוצר נשימה של פרחים יפייפיים שהיוותה עבורי מקום מפלט.״

יערה זקס Yaara Sachs

Who are you going to be today?
״יערה זקס מזמינה את המבקרים לפקפק בתחושת העצי שלהם ולשחק עם רעיון הזהות. מיד עם כניסת המבקרים לחדר מקבלים את פניהם שני יצורים, המייצגים שני אורחי מלון, המזמינים אותם לחקור את החדר המלא בפרצופים ו בחלקי גוף אותם הם יכולים להוסיף יחד ליצרת זהות ייחודית משלהם. המיצב מעודד את המבקרים לשקול כיצד האנונימיות והאופי החולף של חדרי המלון יכולים לספק תחושת חופש והזדמנות להיות מי שהם רוצים להיות.״

חדר מדרגות - Erezoo & Zivink

העבודה מתרכזת במה שאין. בחלל הפנימי של הדברים. כמו באות או בצורה, להביט דווקא על חוסר כפלוס ולראות בו דברים חדשים. המדרגות מחולקות לשני נראטיבים, הציורים הצוהבים -ירוקים של zivink והציורים האדומים-כחולים של Erezoo. המפגשים בין הציורים מדגישים את החללים החדשים המתגלים בפנינו כמו בחלל הפנימי הקיים באלמנטים ובמפגשים המקריים בחיים.

מסדרון, יאיר קיבייקו Yair Kivaiko

/imagine

״שנת 2023 תהיה שנת הבינה המלאכותית. מערכות כמו Midjourney היא מערכת מתחוכמת שסורקת מיליארדי תמונות וסגנונות איור וצילום ומאפשרת לכל אחד ליצור ככל שהוא רק יכול לדמיין, בעזרת פקודת טקסט פשוטה בלבד.

אם תוכלו לדמיין את זה ולכתוב אתז ה, המערכת תוכל להביא את זה לחיים כתמונה או ציור.

יאיר קיבייקו לקח את מערכת הבינה המלאכותית Midjourney לסיבוב בין מגוון דמויות ובעלי חיים כדי ללמוד איך נראה עולם הפלאות – Wonderland של כל אחד מהם מהעיניים שלהם.

בחלק השני של המסדרון ביקש יאיר מהמערכת לדמיין איך יראו עובדי מלון Imperial Hotel Wonderland ואורחיו.

מתחת לכל אחת מהתמונות המוצגות במסדרון מופיעה שוררת הטקסט שניתנה כפקודה למערכת הבינה המלאכותית שיצרה את התמונה שמעליה.״

לא מניחה פה את כולם. זה ממש המון וכל אחת יפה יותר מהשניה.

כסוף-ית / ליאן שרקייה Lian Sharkia

״אחד הדברים המשותפים לבני האדם היא יכולתנו לפנטז, לדמיין, לחלום. לכולנו היו פנטזיות בילדות, רובינו עדיין מפנטזים, בורחים מהמציאות בעזרת הדמיון הבלתי מוגבל, ואולי חלקינו עדין תקועים בפנטזיות שהיו לנו.

אחת הפנטזיות שהיתה לי מזמן היא לכסות חדר בנייר כסף, לעטוף אותו מהדלת לקירות, מהמיטה לארון, שכולו יהיה מוכסה בניר כסף, עטוף כמו ארוחת צהריים שנכנסת לתנור, כמו שאירות אוכל מלילה שעבר, כמו תבנית עוגה.

״לכסות״ מבפנים, הפעולה של כיסוי החדר בנייר כסף מעידה על פעולה הפוכה במהותה מהמובן של כיסוי, קצת כמו לכסות את האוטו מבפנים עם מכסה חיצוני.

אם נתייחס לחומריות של ניר הכסף נבחין שאינו חומר אמנותי במהותו ואינו חומר ידידותי לסביבה, לכן אינו מייצג חומר אטרטקיבי ליצירה. ההתעניינות שלי בחומריות שלו התחילה בתקופת הקורונה. ההסתגרות בבית הביאה אותי לחשוב על מה שסביבי מנקודת מבט חדשה ושינתה את אופן ההתיחסות שלי למה שנמצא מסביבי.

ישנם עולמות קסומים ״מתחת לקונכיה״ וישנו קסם בחומר השטוח, הכסוף שקוראים לו ״ניר כסף״ אם נסתכל עליו אחרת.״

לב בהתאמה אישית / ליחן קרלינסקי Leechen Karlinsky

״בעתיד הלא רחוק אולי נוכל לקנות לעצמנו איברים חדשים, כאלה שברגע שיכאבו לא נצטרך עוד להמתין בציפייה בלתי ברורה ובלי מועד סיום שיחלימו…

אך מה היה קורה אם היינו יכולים ליצור לעצמנו לב חדשה בהתאמה אישית, כזה שאנו נתכנן ונקרח עליו את כל התכונות שאנחנו רוצים בהם, למשל לב אמפטי, אולי רגיש, אולי בכלל לב אמיץ – הכל אפשרי.

לב שיהיה אפשר ליצור גם למישהו אחר, שנקנה ממש כמו מתנה באריזה ממותגת שאולי נרצה להעניק לבני זוג או לחברה טובה.

החלל שלי מכניס את הצופה למקום דמיוני שמשמש כמעין מעבדה ובית חרושת לייצור לבבות חדשים.

כאן אפשר להוציא את הלב הישן שלנו, להכנס למעבדה ולקרוח לעצמנו לב חדש בעל תכונות שאנו רוצים הלבבות החדשים נעים על המסוע כשבסיום ההכנה נוכל לקבל את הלב החדש והמדוייק לנו.״

גוליבר בממלכת הסלפי / אידית פישר-כץ Edit Fischer-katz

העבודה מכניסה את הצופה לנעליו של גוליבר, המתבונן מהצד על ארץ הגמדים ועל ארצות דמיוניות אחרות. כעת הוא מוזמן לבקר ב״ממלכת הסלפי״ ולקבל הצצה אל התעשייה הסמויה העומדת מאחרוי יצירת דימוי מושלם.

מפעל הענק בו מתרחשות העבודות הבזויות בידי פועלים אנונימיים, מסתתר מאחורי קירות חדר השירותים המוצנע.

תוצרת המפעל היא בריכת כדורים מתקתקה במרכז ממלכת הסלפי המהווה תפאורה מושלמת לשליטים שלה לעסקו בתיעוד עצמי מחמיא, ולשגר את הדימוי המושלם אל העולם.

The Dream Machine

“מיצב אינטראקטיבי שמזמין לקחת רגע ולהרהר בחלומות ובשאיפות שלך. כשתכנסו לחדר תמצאו שולחן מלא בפתקים וטושים. קחו פתק ורשמו עליו את החלום או התקווה שלכם. לאחר מכן אתם יכולים ללכת אל הקיר ולהדיביקו אותו בין שאר הפתקים.

כשתסתכלו על הקיר, תראו את החלומות והתקוות של המבקרים מכל תחומי החיים המאוחדים במקום אחד. כל פתק הוא תזכורת שלכולנו שאיפות וחלומות שאנו מקווים שיום אחד יתגשמות.

המיצב הזה הוא לא רק תצוגת מחשבות כתובות אלא גם הזדמנות עבורך להיות חלק מהאמנות. על ידי הוספת חלום או תקווה משלך לקיר, אתה הופל ליוצר שותף בתצוגה הייחודית ומעוררת ההשראה הזו של שאיפות אנושיות.

אנו מזמינים אתכם להקדיש רגע, לקרוא את הפתקים של שאר המבקרים ולהרהר בחלום ובתקווה האישית שלכם, ובתקווה שהמיצב הזה יתן לכם השראה להגשים אותם.״

The Monarch suite / טומר טל זיונץ וחן אלון Tomer Tal Zajonce & Chen Alon

״ביום קריר אחד החליטו 6,004 פרפרים לשנות את המסע הרגיל שלהם. מסע שעשו מיליארדי דורות לפניהם. 4,500 ק״מ מצפון אמריקה ועד למקסיקו. מסלול ארוך לפרפר, ייצור כה עדין ושברירי.

הדנאית המלכותית הוא פרפר מיוחד בעל כנפי ויטראז׳ מרהיבות בצבעי כתום, שחור ולבן. נווט מצטיין למרות שאת המסע הארוך ךמעולם לא עשה.

כל חורף נודדים בין 100-300 מיליון פרפרים מקנדה ואלסקה לכיוון מקסיקו, במהלך מסע זה יתחלפו מספר דורות של פרפרים. מסע בו יחצו את האוקיינוס האטלנטי. בסוף המסע יגיעו לשמורת הטבע הביוספרית במדינת מצ׳ואקאן במקסיקו, שם יכסו יערות שלמים.

החלטנו לעזור לכמה מהם להגיע לכאן לתל אביב למעון חורף. לידק דיוק 6004 פרפרים הודפסו והונחו בחדר זה כדי שתוכלו לקבל מעט מהחוויה של המסה הגדולה של הפרפרים המרהיבים הללו כאשר הם מסיימים את נדודיהם.

צד של הפרפר הוא נקבה והצד השני הוא זכר. ניתן להבחין בינהם על ידי נקודה הנמצאת על הכנפיים התחתונות של הזכר.״

Lucid Dreams / מאנקי אר אמ ג׳י Monkey RMG

היצירה משקפת את עולם החלומות של האמן. Lucid Dreams  – תחושה שחווים כשאנו יודעים שאנו בתוך חלום ועולם החלומות שלנו הופך למסע מרתק בתוך עצמנו. מסע שבו אנחנו יכולים לברוא וליצור ככל העולה על ראשינו ודמיוננו. ״המיצג שלי מתאר עולם שבו אני בורא את החלומות שלי כשאני חולם חלול צלול״.״

Stranger Habitats / ניר כהן EarthCode ורעות אגם KoedamasLove

“במרחב החלימה חסר הגבולות בחופש של התת מודע מתנגשים שני ממדים הז בזה. האחד חדר מלון המיועד להריסה עומד דומם בלב העיר. השני מימד צמחי בעל תודעה אחרת, מחוברת, מרושתת, הניזונה ממים וחמצן בלבד. חלל החדר מלא בצמחי אוויר וברומיליים למינהם הגדלים כ״אפיפיט״ אשר להם מערכת שורשים הנאחזת סימביטוית בצמחים וגופים אחרים. הם ניזונים בעיקר דרך העלווה ובכך משגשגים לאורך זמן.

לצמחים הללו פריחה חד פעמית מרהיבה שלאחריה צומחים מבסיס הצמח ״צאצאים״ נוספים הממשיכים את מחזור החיים שלו. החדר, המעוצב מחדש מציג אוטופיה בה נוצר מפגש בין חי ודומם, מקרי ומוקפד, טבעי ומתוכנן., ההפוך למרחב מתמזג המתקיים כמעט בסימביוזה ההופכת את שני המימדים לתוליים אחד בזני מקיימים אחד את השני ומייצרים עולם חדש משל עצמם. חדר המלון עוצב כחממה ייעודית וסביבת גידול אידיאלית לצמחי אוויר, בה מווסתת רמת הלחות, הטמפורטורה והתאורה המתאימה. התערוכה בוחנת את המימד החדש שנוצר בין תודעת הבטון לתחילתה של האחרת.”

חדר אריחים תל אביבי / Kipkop Studio , Tamar Yogev & Guy Megides

“חדר מלון המצופה בדוגמת אריח הלקוח מתוך בית תל אביבי. תעשיית האריחים המצויירים שהחלה לפני כ-150 שנים הייתה אופנתית בזמן הבנייה של יפו-תל אביב ולצערנו קצת דעכה, אך חותמה נשאר עד היום והם מזוכים לכל מי שחי בעיר.

פנינו לתושבות העיר דרך קבוצות פייסבוק תל אביביות שונות (יפות״א ושוות״א) וביקשנו מהן לצלם את הריצפות המצויירות בדירותיהן.

להפתעתינו קיבלנו מאות תמונות שערכנו לכדי ארכיון מרגש של הדפסים תל אביביים מרהיבים אשר מייצגים זמן ומקום. מתוך התמונות שקיבלנו, יצרנו פטרנים ובחרנו אחד, אותו יישמנו בטכניקותת שונות בכל החדר.

האריח אשר יצא מתוך דירת הגורים התל אביבית אל חדר המלון יוצר טשטוש בין הפרטי, לציבורי של העיר ובכך מזמין אתכם לדמיין את האלטר אגו של הדירה שלכם.״

יורדים עוד קומה

לטקטסים ש לציורי הקיר ראו מדרגות קודמות…

חדר הספרים / צליל בנדריהם Tzlil Bendrihem

“ביקום המקביל של חדר הספרים שיצרה המנית אונמם אורחי המלון ״מתארחים״ רק ליליה אחד אבל כל ההיסטוריה שלהם רשומה בכל פינה ופינה בחדר.

ברוכות הבאות חדר הספרים. האמנית צליל בנדריהם יוצרת בשיטת ציורי נייר כאשר חומרי הגלם לציור עצמו הם דפים הגזורים מתוך הספרים.

הספרים שבחדר נמצאו בזמן שיטוטים ברחובות תל אביב או נתרמו עלידי ספריות שרצו לזרוק את הספרים כי היו בלויים מדי.”

פנטזיה שחורה Black Magic Fantasy / ליאור קסם חממה Lior Kesem Hamama

“יומולדת לקסם במציאות מקבילה, אשליה מהפנטת מאפשרת לחלום. מתוך חיבור לעולמות סוריאליזם, פופ, משיכה לצעצועי ויניל, צעצועים, בובות, עולם הקרקס, דמויות פנטזיה, מסתורין ותעתוע. חוויות המביאו להשתאות, לסקרנות, משיכה או דחייה.

מה אמיתי ומה לא.. איפה הגבלות שלנו, מי אנחנו, בואו נשחק, הרצון לגעת, לתשוקה והשחור על השחור מבקש מהצופה להעמיק ולחפש את האלמנטים החבויים בו , לגלות עלומות חבויים, קצת כמו קסם.

שתי הדמיות המרכיזות במייצג הן יצירות שלי המבוססות על בובות חלון, עליהן השתמשתי בטכניקות מעורבות ופיסלתי פנים לבוש ושאר אביזרים. בחלל יצירות מחימר ואסמבלאז׳.”

עיניים לאי All eyes on me / סטודיו ירנטק Studio Yarnatak

״מאז ומעולם עיניים הן סימבול בעל משמעות במגוון תרבויות ודתות. אם בעבר עיניים סימלו רוחניות, רגש והארה, נראה שהיום עיניים מקבלות גם קונוטציה שלילית בהיותן סימבול לחדירה לפרטיותו של האדם – אח גדול, מצלמות נסתרות, הפרטיות שהולכת ונגזלת מאיתנו אט אט והתחושה שאנו תמיד תחת עין בוחנת, אפילו במקום הכי בטוח שלנו.

מחקרים מראים שאנשים היום יוצרים פחות קשר עין מבעבר מפשני שלכולם מסך זמין להביט בו, וגם כי הדינימקה החברתית האנושית משתנה – חלק משמעותי מהתקשורת נעשה באופן וירטואלי שאינו מצריך מהאדם לחוות אינטימיות.

ועם זאת היום יותר מתמיד שולט בנו הרצון לעמוד במרכז תשומת הבל. לקבל כמה שיותר עוקבים ולייקים, לעיתים באופן אובססיבי. להחשף לקהל כמה שיותר רחב.

לפי האמונה הצבע החכול מועיל נגד עין הרע, מזיקים ורוחות כך גם צורת העין עצמה. יש קונטרסט עמוק בין היות העין מציצנית, חודרת ומפריעה לבין היותה הסמל נגד דברים כאלו בדיוק.״

 

חדר פרטי / מאיר כהן Meirco

אלפי תמונות / מאות סיפורים / עשרות אנשים כולם.ן צולמו בחדר הזה. חדר 210. 

Un-Glamping / נרקיס יפה Narkis Joffe

״ענף התיירות הפופולרי והפוטוגני הידוע בשם ״Glampig״ מאפשר לאדם לחוות את הטבע המובדד והפראי בנוחות של בית מלון יוקרתי.

פלאי הטבע הראשוניים והמבודדים – המדבר, היער והים הופכים בהינף יד לחמישה כוכבים נוצצים.

המיצב מזמין אותך לצאת מאיזור הנוחות ולחוות חוויה הפוכה – כיצד מרגיש אדם הנכנס לחדר מלון ונתקל פתאום במרכזו של מדבר אינסופי?

דרך מסדרון צר במעבר חד אל העולם הרחוק והמנותק – כאן תוכל לחוש, להתחבר וללכת לאיבוד, כשאתה נמצא כל כך קרוב. חלום לב המדבר נמצא ממש בכף ידעך – דיונות חול רכבות עוטפות וגולשות מכל עבר, גלי חום מהבילים מהאדמה לוהטת, חלקי רהיטים מזכרון העבר מסמנים לנו שהיה כאן משהו אחר פעם. החלום משחק ומטשטש את גבולות הזמן, כאן אפשר לנסות להבדיל בין מציאות לדמיון.״

Picnic Delights / חי דוראני Hai Dorany

החדר מעוצב בהשראת ״מועדון הפיקניק| (Picnic Society) שהוקם בראשית המאה ה- 19 בלונדון, ומבוסס על המנהג הצרפתי של ארוחות בפארקים בליווי משחקי בידור ונגינה.

ההתייחסות לחלל היא כמעין חלון ראווה בעבודת יד שעלילתו מתרחשת בעת ארוחת פיקניק מוגזמת על גבי מיטה מפוארת.

החדר מציג דיאלוג יצירתי ומשמשע בין חוץ לפנים ועושה שימוש מוופרז בטקסטיל וטקסטורות דרך חיפויי קירות ועד לאלמנטים שונים כגון מגדלור, סירת משוטים, אח, ריבות ועוגות.

עיצוב תלבושת – Booba Macho by Karin Vasiluck

סיפורים לפני השינה / דנה נחמד וסמיר נאהס Dana Nechmad & Samir Nahas

“אם תכנסו לחדר 205 יש סיכוי שתחזרו אחרוה בזמן למקום תמים בתוככם. מקום בו הככובים נמצאים במרחק קפיצה מהמיטה.
בלילה, כשהמפלצת תופיע השארו צמודים למנורה היא תגן עליכם עם אורה. בקרוב יעלה השחר ותוכלו שוב לראות את אי המבטחים בקו האופק. אם תכנסו לחדר, הקשיבו לרחש המכשיפה הכפולה, היאא תחש לכם אפה לעמוד כיד לגלות את החלקים החסרים של חדרי הקרן.

התוכלו להתכווץ לגודל קטנטן ולהצטרף לטי-רקס?
האם אתם סקרנים מספיק כדי לחגוג במסיבה של רוחות הרפאים?

אם תכנסו לחדר הזה, הדמויות הוהצעוצים ידברו אליכם ויזכירו לכם שכל ציור מכיל בתוכו קסם ומשחק.
אתם כבר יודעים את הסוד, אף אחד מאיתנו מעולם לא עוזב את המקום הזה.

תודה לאריה, אוון, א(לון), קלאו ובן ששיתפו אתנו את הציורים שלהם ונתנו לנו השראה ליצירה.”

אפור / זיו דין Ziv Deen

שני מונולוגים לא יוצרים דיאלוג.
ואנו, מנסים לתקשר באותה השפה.
לפעמים בווליום גבוה. לפעמים בדממה.

בתוך הטירוף מחפשים שקט, מתמסרים לבלאגן.
מחפשים משמעות, לפעמים מתהלכים סתם.
מתמקדים בשחור. מפספסים את הלבן.

לבקש מאמן להסביר את יצירת האמנות שלו, זה מעט כמו להחטיא את העיקר.
המשמעות, אם קיימת, תכה בנו במאוחר.
החיים אינם שחור ולבן.
חפשו את האפור…

תמה ונשלמה שעה שלמה שהיינו בפנים. שאפו ענק למפיקה יערה זקס ולכל האומנים המוכשרים. זה פתוח עד מרץ אז טוסו לפני שיגמר.

שלכם בעיצובית מדוברת,
מינה פורטנוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד בנושא